Dansk | English
Forside
Hvem kan bruge Brugertjenesten?
Hvordan bruger du Brugertjenesten?
Hvem står bag Brugertjenesten?
Pligt til udbud eller konkurrenceudsættelse
Toldbehandling og toldfritagelse
Aftaler om betalingsformidling
Gennemførte udbud
Igangværende udbud
Kontakt

Velkommen til brugertjenesten.dk

Brugertjenesten er en tjeneste, der hjælper dig som forsker med at indkøbe nyt forskningsudstyr til forsknings- og undervisningsformål. Det gælder både, når du skal indkøbe udstyret, og når du har brug for oplysninger om priser mv. til brug for ansøgninger.

Forsknings- og Innovationstyrelsen har indtil 29. februar 2012 stået bag Brugertjenesten, mens opgaverne er blevet løst af Bech-Bruun Advokatfirma og de Medico-tekniske afdelinger.

Brugertjenesten har over de tre år hvor Brugerjensten var en gratis ydelse, hjulpet med ca. 100 indkøb til de danske universiteter. Bech-Bruun har stor erfaring med offentlige udbud generelt, og som følge af arbejdet med Brugertjensten har Bech-Bruun særligt kendskab til, og erfaring med, de særlige udfordringer indkøb af forskningsudstyr giver. Hvis du vælger Brugertjensten/Bech-Bruun til at hjæpe dig med dit udbud, er du derfor som forsker sikret den højeste ekspertise, når du køber forskningsudstyr.

Brugertjenesten er din garanti for, at udbudsreglerne og anden relevant lovgivning er overholdt, når du skal indkøbe nyt forskningsudstyr.